"Laten we naar de toekomst gaan" Multinational Party-vertegenwoordiger Kijk uit naar Peking Winter Olympics

"Laten we naar de toekomst gaan" Multinational Party-vertegenwoordiger Kijk uit naar Peking Winter Olympics

02/01/2001 品茶 0

"Laten we naar de toekomst gaan" Multinational Party-vertegenwoordiger Kijk uit naar Peking Winter Olympics

People’s Network Beijing 1 november (Songzi Festival, Bai Xin) Onlangs heeft het Centraal Comité van de Communistische Partij van China het vierde nummer van "Cloud Draait Top" en het Survey Network Seminar Survey Network. Een totaal van meer dan 100 mensen van bijna 30 politieke partijen en politieke organisaties uit 10 landen en politieke organisaties in Zuidoost-Azi?, en de Chinese hogescholen en instellingen namen deel aan activiteiten.

"Cloud on the Communist Party of China" is een reeks belangrijke activiteiten die wordt gehost door het Centraal Comité van de Communistische Partij van China. Vanaf nu zijn er vier fasen gehouden.

De tijd van het vierde evenement bevindt zich in de Olympische Olympische Spelen van de 2022st Beijing, en dit evenement veroorzaakte ook de aandacht en hete bespreking van de deelnemende aan uitwisselingen. Het nationale comité van de Communistische Partij van India, de algemene secretaris van de all-Indiase studentenfederatie, Diqi Machsa, zei in het interview met de media, de betekenis van de Olympische Winterspelen is dat hoewel het momenteel onder de achtergrond van het nieuwe is Toga Pneumonia, de Chinese mensen en de mensen van de wereld kunnen nog steeds samenkomen om zo’n grote bijeenkomst te organiseren, uit te leggen dat we de epidemie kunnen bestrijden, ik wens de Olympische Winterspelen van Beijing een volledig succes. Nepalese Communistische Partij (MAO Center) Central Committee, Vice President van het Nepalese International Relations Institute besprak de aanstaande Winter Olympics.

"Huang Jintun, de hoogste directeur van de Maleisische Jeugdraad, zei dat de Olympische Spelen van 2008 indrukwekkend zijn, met China’s lange geschiedenis en cultuur, dus ik kijk uit naar de 2022 Winter Olympics. Huang Junlun gelooft ook in de huidige nieuwe kroon longontsteking Epidemie Volgende, de gehouden in Beijing Winter Olympics zal het vertrouwen brengen aan meer mensen. (Editor: Wang Wei, Deng Zhihui).