Yunxi Yuxi zal het duikgedrag van Fu Xianhu strikt reguleren

Yunxi Yuxi zal het duikgedrag van Fu Xianhu strikt reguleren

04/05/2022 品茶 0

Yunxi Yuxi zal het duikgedrag van Fu Xianhu strikt reguleren

Een paar dagen geleden, Yunnan Province Chengjiang Municipal People’s Regering, Yuxi City Fuxian Lake Administration, gaf Jade Sports Sports Bureau gezamenlijk een aankondiging, om de veiligheid van de veiligheid van de massa’s en toeristen te beschermen, zal het duikgedrag van Fu Xianhu verder reguleren, Alles in de rij als de wettelijke duikomstandigheden op 10 februari 2022 moeten worden gesloten. Volgens de aankondiging, eventuele ondernemingen, sociale groepen, individuele industri?le huishoudens, sociale groepen, individuele industri?le huishoudens en personen die duikactiviteiten hebben in Fu Xianhu, maar moeten onmiddellijk illegale duikactiviteiten stoppen, en zullen volgens de bepalingen van de industrieindustrie Volgens de bepalingen van de lokale industrie vóór 10 januari 2022. De afdeling solliciteerde de afdeling "operationele hoog risico sportlicentie" en andere ondernemingen, niet-gekwalificeerde ondernemingen, sociale groepen, individuele industri?le en commerci?le huishoudens, en individuele werknemers en individuen Moet zakelijke plaatsen vóór 10 februari 2022 sluiten. Sloopgerelateerde billboards, billboards, opruimende gerelateerde duikuitrusting.

Volgens rapporten zijn er momenteel 163 duikliefhebbers in Fu Xianhu en 263 duikuitrusting in het boek, en de 16-huishoudelijke accountvergunningen opgenomen in het toezicht zijn allemaal onvolledig. Daarnaast zijn er in de toekomst een aantal gehandicapten, retail en behouden, incorporeren of opgenomen. Als open natuurlijk meer definieert Fu Xianhu de vaste duiklocaties niet duidelijk voor normalisatiebeheer en is er spontaan, dispergeerbaarheid en willekeurig en is het veiligheidsrisico groot.

Tegelijkertijd hebben het regelgevingsmechanisme en managementmaatregelen van FU XIANHU-duikactiviteiten gebrek aan professionele effectieve systemen, en bestaande duikinstellingen en beoefenaars hebben veel verstrooiing. In dit verband zullen de regering van de Chengjiang Municipal People, Yuxi City Fu Xianhu Authority en Yuxi Municipal Education Sports Bureau inspectie, illegale duik- of obstructiewetshandhavingsinspecties afdwingen, is zeer gevaarlijk voor wetshandhavingsinspecties. Seksuele sportprojecten Licentiemaatregelen "" Yunnan Provincie FU XIANHU-beschermingsvoorschriften "en andere relevante wet- en regelgeving voor straf.

Er wordt gemeld dat deze gezamenlijke aankondiging een gestandaardiseerd beheer van het duikgedrag van FU Xianhu is, niet om het duikgedrag in Fu Xianhu te verbieden, het doel van de norm is om een ??betere, gezondere en duurzame ontwikkeling te bevorderen. Zorg ervoor dat de biologische ontwikkeling van het meer fusie. (Li Zhixiong, Cao Meng Ting Chengjiang Municipal Strong Media Center) (Editor: Xu Qian, Zhu Hongwei) Delen Laat meer mensen zien.