Vertegenwoordigers van het People’s Congress Luo Weihong: het is verboden van Housing-kapitalisatie

Vertegenwoordigers van het People’s Congress Luo Weihong: het is verboden van Housing-kapitalisatie

02/05/2022 夜网 0

Vertegenwoordigers van het People’s Congress Luo Weihong: het is verboden van Housing-kapitalisatie

Bron: In de afgelopen jaren heeft de geboortevolking van mijn land de trend afgenomen, volgens de gegevens die zijn vrijgegeven door het Nationaal Bureau of Statistics, in 2021, was de nieuwe geboren bevolking van mijn land 10,62 miljoen, en de voltooiing van de 2016 in 2016, worden gezegd dat de geboortepopulatie en het vruchtbaarheidsniveau van mijn land een laag niveau van geschiedenis hebben bereikt.

Volgens deze situatie heeft mijn land in de nabije toekomst waarschijnlijk een negatieve groei in de bevolking.

"In het kader van het vruchtbaarheidsbeleid van drie kinderen is de samenleving toegenomen op de achtergrond van de vruchtbaarheid, dringend noodzakelijk om het effect van wettelijke middelen te waarborgen om een ??geplande maatregelen te waarborgen om effectief te worden gezien." Nationaal volkscongres, plaatsvervangend directeur van het Permanent Comité van Hangzhou, Negen Three Society The Lord Luo Weihong vertelde de Chinese damesverslaggevers. Tijdens de nationale twee sessies dit jaar zal ze het "Voorstel voor de implementatie van het Congres van het National People presenteren om babyhomologie en het gebruik van de rechtsstaat te formuleren. "

Sinds de vertegenwoordiger van het Congres van het National People is Luo Weihong blijven letten op de ontwikkeling van woningdiensten.

Vorig jaar, op de twee sessies van het land, stelde ze de ‘suggesties over het bevorderen van de gezonde ontwikkeling van baby’s en childerverjonging "en vermeld als belangrijkste suggesties door het congres van het Nationaal Volksgewijs en het Nationale Gezondheidscomité.

"Na de vergadering kwamen de leiders van het Qi Jian-commissie speciaal bij Hangzhou en nodigden me uit om deel te nemen aan het onderhandelingssymposium. Ze hopen dat de volgende stap kan worden gepromoot."

Luo Weihong vertelde verslaggevers dat, voor deze tijd, na het einde van het land vorig jaar, gespecialiseerde in het organiseren van de kracht van Jiu 3 scholen, inclusief de persoon die verantwoordelijk is voor de gezondheidsafdeling, advocaten, eerbetoonde arbeiders en ouders, enz. en onderzocht. Luo Weihong genoemd in de beweging die vorig jaar, de "bevolking en het gezinsplanning van de Volksrepubliek China", op basis van de rechtsstaat van het geboortebeleid van drie kinderen bepaalt, bepaalt dat de regering van de provincie-niveau heeft heeft uitgebreide maatregelen genomen en bevordert de oprichting van een populair huisvestingsservicesysteem. Om de beschikbaarheid en eerlijkheid van babyfamilies te verbeteren.

De bevolking en het gezinsplanningsrecht fungeert echter als een wet die de bevolking en vruchtbaarheid regelt, het is moeilijk om een ??bepaling van vruchtbaarheidsmaatregelen te verschaffen.