Sanming City’s eerste familieplantkamer in gebruik

Sanming City’s eerste familieplantkamer in gebruik

28/04/2022 夜网 0

Sanming City’s eerste familieplantkamer in gebruik

Op 12 november werd de initi?le familie van Family Chemical Room in Sanming City gehouden in Sanming City, China en Western Medicine, die op de dag begon te rennen.

De gedomesticeerde kamer (LDRP) is een productiekamer die wordt ge?ntegreerd met prenatale zorg, bevalling en postpartum revalidatie.

"Het thuisgebaseerde huis in onze stad is niet alleen belangrijke maatregelen om de medische ervaring van de pati?nt te verbeteren, maar ook de dringende behoeften van vrouwen en kinderen in onze stad.

De vier binnenlandse gecultiveerde kamers die aan het ziekenhuis worden toegevoegd, hebben zowel functionele kenmerken en hun eigen gevoelens en cre?ren een warme bevallingse omgeving. Zhou Fuhua, directeur van de afdeling Obstetrika en Gynaecologie, Sanming City, China en Western Medicine, zei.

"Elk bereik is uitgerust met een volautomatische productie. Het hoeft niet het bed te veranderen van toelating tot productie. Wanneer de productie, kan de moeder direct in het bed, vermijd meerdere metastase vóór en na de bevalling, zodat het Maternal Leveringsproces is Soepeler en veiliger. Tegelijkertijd kan het gezin altijd het lichaam van de vrouw vergezellen, zodat de moeder nog steeds kan genieten van de zorg voor de familieleden tijdens de bevalling.

"Chen Xiaoting verpleegsters in de stad en de westerse geneeskunde, zeiden: LDRP’s kamer met een warmte van het ziekenhuis, de locatie van het ziekenhuis is een kamer, de kamer is uitgerust met een magnetron, koelkast, tv, centrale airconditioning, 24-uurs, 24-uurs Warme douche, etc. Homechemische faciliteiten, er is een pasgeboren badplatform, geef pasgeborenen baden, aanraken, navelstad, postpartum revalidatie-begeleiding, enz. Volgens de introductie bestaat het LDRP-arts-team uit een verloskundige hoofdarts met meer dan 20 jaar Klinische ervaring. Breng het team, implementeer het systeem "One Day Two Check Room".

Om te produceren, controleert de verloskundige gidsen en controleert het hele productieproces; wanneer Caesarean-sectie, het hoofdmes van deskundige is sterk verbeterd.

Bovendien blijft een empirische verloskundige met een op één manier om de geboorte te vergezellen; ervaar lesgeven, technische begeleiding, psychologisch comfort en emotionele ondersteuning, het bieden van krachtige gegarandeerde veiligheid De ervaren anesthesist biedt pijnloze bezorgdiensten. (Lin Hong Lin Xinyi).