Russische test luchtverdedigingsoefening

Russische test luchtverdedigingsoefening

23/04/2022 上海419论坛 0

Russische test luchtverdedigingsoefening

Russisch "Armor-S" -projectiel Een luchtverdedigingssysteem volgens het Russische "Nieuws] Het doordringende olymplineerde bereik hield een niet-fundamentele experimentele luchtverdedigingsoefening. Breek de traditionele manier in 2018, de eerste experimentele motor-luchtverdedigingsgroep werd gevormd in de First Air Defense Anti-Army Group, en uitgerust met "Armor-S" -projectiel, een luchtverdedigingssysteem, kan snel naar aangewezen locaties gaan, en Streef naar grondluchtverdedigingstaken, Anti-Target biedt beveiliging. Volgens de Russische militaire nieuwe luchtverdediging moeten de luchtverdedigingstroepen snel de richting van bedreigingen, geen negatieve verdediging moeten bevorderen. De traditionele luchtverdedigingsmodus heeft gebreken in het licht van moderne luchtbedreigingen, zoals hoognauwkeurige wapens en aanvalsdrones, en het luchtverdedigingssysteem wordt lange tijd in een vaste positie ingezet en het is moeilijk om veiligheid voor alle doelen te bieden, Dus de luchtverdedigingstroepen moeten hoge motorisatie bereiken. Onder leiding van deze ideologie werd de experimentele motor-luchtverdedigingsgroep voortbewogen naar het Kapus Jingyar-doel, boortest luchtverdedigingsstaking. In het proces kan de gemotoriseerde luchtverdedigingsgroep uniform worden geladen met de taak en kan worden verspreid en de opdracht wordt ge?mplementeerd via het geavanceerde automatiseringluchtverdedigingscommandosysteem. De hele groep voltooide met succes de taak en bedreigde effectief de luchtaanvallen van de vijand om de aangewezen doelveiligheid te beschermen. Implementatie van het complementaire Russische ministerie van Defensie is van plan om een ??gemotoriseerde luchtverdedigingskracht in te stellen in alle luchtverdedigingsgroepen in de lucht van de lucht, en uitgerust met "Armored-S" -projectielen. Russische militaire deskundige Fraraf Shu Lejin wees erop dat "Armor-S" effectief de missie van motorluchtverdedigingstroepen kan beschermen. Het systeem heeft een sterke mobiele telefoon, niet alleen door middel van spoor en luchtvervoer, maar ook honderden kilometers, en brengt de strijd in de markt en bestrijding van het doelwit.

Weerspiegeling van de andere anti-geleidende wapens van de Russische militaire apparatuur, het externe luchtverdedigingssysteem, zoals S-300, S-400, hoewel er een bepaalde motorisatiecapaciteit is, maar meestal in een vaste positie wordt ingezet.

Het strategische anti-raketsysteem van A-135 heeft geen motorcapaciteit. Onder deze omstandigheid is het projectiel "Armor-S" van het Russische lucht zware leger uitgerust met luchtverdedigingssysteem. De meeste luchtverdedingsgroepen, de voordelen van het S-400-luchtverdedigingssysteem van de apparatuur, complementair, nauw samenwerken, en Gezamenlijk reageren op vijandige hoge precisiewapens en cruise raketintensieve aanvallen.

Op dit moment ontwikkelt Rusland een hogere geüpgraded-versie van het luchtverdedigingssysteem "Armor-S". Voor het leger om crawler te ontwikkelen "Armor-SM-SV"; ontwikkel verbeterde "Armor-SM" voor de lucht-tot-daagse anti-defense-kracht, het radarvermogen is hoger, het bereik wordt verhoogd tot 40 kilometer; Het arctische versie Speciaal model "Armor SA", u kunt reizen in de Polar Cross-Country Road, zich aanpassen aan een diverse extreme klimaat. (Li Zi) (Editor: Chen Yu, Tang Song) Delen Laat meer mensen zien.