[Expert Roof] Xin Ming interpreteert de negen "must" van de Chinese Communistische Partij aan de toekomst

[Expert Roof] Xin Ming interpreteert de negen "must" van de Chinese Communistische Partij aan de toekomst

22/04/2022 上海419论坛 0

[Expert Roof] Xin Ming interpreteert de negen "must" van de Chinese Communistische Partij aan de toekomst

  Hoe werkt de Communistische Partij van China (National Institute of Administration) in de richting van de toekomst, meer als een Chinese Communistische Partij van China In de "1 juli" belangrijke toespraak, secretaris-generaal Xi Jinping een oproep aan ons en maakte een verzoek. Deze eis is dat iedereen nu is het bestuderen van negen "must". Deze negen "must" zijn niet alleen waardevolle ervaring in het bereiken van een briljante prestatie in de afgelopen 100 jaar, maar ook tot een grotere briljant volgelingen in de toekomst te cre?ren. De eerste "must" moet zich houden aan de sterke leiding van de Communistische Partij van China.

Dit is de meest fundamentele. Secretaris-generaal heeft een nieuwe uitdrukking in zijn toespraak gebruikt. Zonder de Chinese Communistische Partij, is er geen nieuwe China, is er geen grote opleving van de Chinese natie. Dit is een grote behoefte aan de Communistische Partij van China. De tweede "moet" moeten worden verenigd om het Chinese volk te leiden om te blijven werken aan een beter leven.

Wat is de Chinese Communistische Partij? Er wordt gezegd dat het het geluk van de mensen, dus grote opwekking is ook om het geluk van de mensen te bereiken. De derde "must" moeten blijven om door te gaan het marxisme China.

Waarom kan dit te bereiken dit te bereiken? Vanwege de wetenschappelijke theorie te begeleiden, wat is de theorie van de wetenschap? Het is het marxisme. Maar het marxisme is geen dogma, maar aan het marxisme de basisprincipes en de huidige specifieke werkelijke practicalness zetten, China’s China’s uitstaande traditionele cultuur organisch in combinatie met de Chinese marxistische, de 21e eeuw het marxisme. De vierde "must" moet zich houden aan en de ontwikkeling van het socialisme met Chinese kenmerken.

China’s ontwikkeling is het gevolg van de manier waarop, deze weg is goed, het is goed, en de Chinezen hebben de meest statement.

We luisteren niet naar die zogenaamde leraar. Voor 100 jaar, hebben we diep gerealiseerd dat onze weg is het steunpunt van alle theorie?n en praktijken van de partij, dat is ons belangrijk steunpunt. De vijfde "must" moet de modernisering van de defensie en het leger te versnellen. Zonder een eerste klas leger, is het onmogelijk om de grote verjonging van de Chinese natie te beschermen, en het is onmogelijk om de resultaten van de Chinese samenleving zoveel jaren van ontwikkeling, en krachtige nationale defensie is om naar de weg van de vrede te verdedigen . De zesde "moet" moeten doorgaan met de bouw van het menselijk lot gemeenschappen te bevorderen.

De grote verjonging van de Chinese natie zal het gehele menselijke samenleving rijden naar een betere wereld. De zevende "must" must carry out een grote worsteling met veel nieuwe historische elementen. Het is noodzakelijk om te dragen naar de geest van de Chinese Communistische Partij durven te vechten, het realiseren van de grote opwekking van de Chinese natie, bouwen aan een betere wereld, nooit gemakkelijk, kloppen de trommel kan worden gerealiseerd, moet het uitvoeren van een verscheidenheid van de strijd, is het is het noodzakelijk om te volgen zichzelf worstelen, moet je vechten tegen allerlei zichtbare, de voorspelbaarheid en onvoorspelbare moeilijk risico’s. De Chinese Communistische Partij heeft een dergelijke constatering, is er zo’n vertrouwen, en wij zijn meer voorbereid.

  De achtste "must" moet de eenheid van de Chinese kinderen te versterken.

Het is aan de Chinese Communistische Partij vertellen aan de Chinese kinderen verenigen in binnen- en buitenland, en geef elkaar de ponden van de nationale verjonging. De negende "moet" moeten blijven om de nieuwe grote project van de bouw van de partij te promoten.

Het is noodzakelijk om de Chinese Communistische Partij te bouwen in een meer grote, sterker, krachtiger, ondersteund door de mensen, zoals een politieke partij is om de Chinese natie te leiden tot de stuurman van de grote opwekking, naar de grote opwekking van de zee , en ga naar de grote opwekking.

  Deze negen "must", in feite, de algemene secretaris van de politieke leiders, de mensen belangrijkste orgaan, wetenschappelijke theorie, juiste weg, sterke garantie, wereldbeeld, politiek karakter, belangrijke magische wapen, partij-opbouw, enz., De Chinese Communistische Partij zal verhuizen naar grote opwekking De strategie moet duidelijk zijn en te wissen. Grijpen deze negen "must", greep wat gaat doen in de toekomst van de Communistische Partij van China.

Producent: Liu Jianzhi: Qian Yu toezichtsysteem: Zhou Hongjun implementeert planning: Een Zhixiang Liu Yunyi wordt geadviseerd: Li Jie Qiong Ma Ruula Tiger: Guan Xin Xu Keys: Zhao Kai met geluid: Zhao Dezhen.